28 januari 2021

De Saller Kavels | Verkoop

Droom jij ervan om je eigen huis te bouwen in Twente? Wij hebben kavels beschikbaar in Losser!

Zelf bouwen op de Saller? Dat kan op één van de beschikbare kavels!
Binnen het plan de Saller heb je namelijk de kans om je eigen droomhuis te realiseren. Zelf of samen met bijvoorbeeld een architect of bouwbegeleider. Het mooie is: je bent helemaal vrij in wat je bouwt, als je maar rekening houdt met de voorwaarden uit het beeldkwaliteitsplan en de bestemmingsplanregels die de gemeente heeft opgesteld voor de Saller. De aannemer en architect kies je zelf.

Er zijn 8 nieuwe kavels beschikbaar op de Havezatensingel en de Eversbergh en Boxbergen. 

Meer info? Kijk dan hier

De Saller
Het plangebied van de nieuwe wijk de Saller II ligt aan de noordzijde van Losser en beslaat grofweg het gedeelte tussen het reeds gerealiseerde gedeelte van De Saller I en de kern Losser. Het gezellige winkelcentrum is gelegen op loopafstand. Wonen in de Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijke onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kan je alle kanten op. Binnen 10-15 minuten ben je al in Oldenzaal of Enschede. De gemeente Losser streeft ook in de Saller II naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Het eerste plandeel is inmiddels afgerond met veel groen, wadi’s en fraaie woningen op ruime kavels.

Start verkoop
De verkoop van dit fraaie plan start op donderdag 28 januari om 09:00 uur. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopinformatie is vanaf dit moment te vinden op onze website onder het project. 

Heb jij interesse in de bouwkavels? Schrijf je dan hier in!  
Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 4 februari, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum zullen de kavels worden toegewezen aan de gelukkigen.

Vragen?
Heb je vragen of hulp nodig bij de inschrijving? Dan staat Hanneke graag voor je klaar! Je kan haar bereiken op 085 273 23 77 of via hanneke@nieuwwonentwente.nl.