Terug naar het overzicht
even-voorstellen-kelly

Even voorstellen: Kelly

Even voorstellen: Dit is Kelly. Kelly werkt nu 3 jaar voor ten Hag makelaars in Hengelo en is vanaf de oprichting nauw betrokken bij Nieuw Wonen Twente. Als je Kelly vraagt wat zij zo leuk vindt aan Nieuwbouw zegt ze het volgende:

“Een nieuwbouwwoning is niet tastbaar het bestaat uit impressies en tekeningen. In het optiegesprek probeer ik de woning tastbaar te maken en uit te leggen hoe de bouw en het juridische traject in werk gaan. Ik vind het ontzettend leuk om mensen bij de hand te nemen en ze alles te vertellen en te begeleiden in dit traject. Hier neem ik dan ook uitgebreid de tijd voor.”

Voor Kelly zitten er charmes aan zowel nieuwbouw als bestaande bouw maar nieuwbouw kent voor haar wel veel pluspunten. “Nieuwbouw is altijd gloednieuw, modern en energiezuinig volgens de laatste regelgeving. Daarnaast is het voortraject zoals het brainstormen over het ontwerp en de afwerking ook heel erg leuk.” Ze maakt graag heel veel mensen blij met een eerste optie op het doorgegeven bouwnummer.

Kelly maakt altijd tijd om alle zaken die komen kijken bij het aankopen van een nieuwbouwwoning te bespreken. Ze beantwoordt dan direct de vragen die voorbij komen of neemt adequaat contact op met de projectontwikkelaar of aannemer wanneer ze zelf het antwoord verschuldigd moet blijven. “Ik probeer natuurlijk altijd mensen te overtuigen van het product maar ik ben ook heel eerlijk als ik denk dat het project niet de juiste fit is voor de persoon die tegenover me zit. Het belangrijkste voor mij is dat mensen morgen, maar ook over 3 of 10 jaar nog blij zijn met de keuze die ze maken.”

Zo fanatiek als Kelly in haar vak is, zo fanatiek is ze ook als ze niet aan het werk is. Hockeyen, tennissen, lezen, tekenen, borrelen, lekker hardlopen, wandelen, koken, bakken, bordspelletjes spelen (én altijd willen winnen) doet ze graag! Een spring in het veld en een absolute aanwinst voor Nieuw Wonen Twente.

Neem contact op met Kelly 

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker