10 maart 2021

Even voorstellen: Fleur

Ken je Fleur al? Fleurs nuchtere blik en vrolijke stemming verrijkt ons team in Enschede. Fleur werkt al 6 jaar voor Snelder Zijlstra én vanaf het allereerste begin bij Nieuw Wonen Twente!

Nieuwbouw is voor Fleur zo aantrekkelijk omdat je vanaf het begin meemaakt dat ideeën vorm krijgen tot iets dat daadwerkelijk wordt uitgevoerd. “Je bent de spil tussen de aanstaande bewoner en de ontwikkelaar die deze ideeën vorm gaat geven.”

Fleur, als je moet kiezen tussen nieuwbouw en bestaande bouw, waar kies je dan voor? “Natuurlijk nieuwbouw! De contactmomenten met koper(s) duren over het algemeen langer, dit komt vooral omdat er veel keuzes gemaakt kunnen worden. Je bouwt letterlijk en figuurlijk een band met ze op. Bij bestaande bouw zijn wijzigingen natuurlijk ook mogelijk maar dan ben je als makelaar al weer uit beeld.”
Fleur luistert goed naar de wens van elke individuele klant. “Niemand heeft dezelfde leefstijl. De ervaring die ik inmiddels heb opgedaan kan ik toepassen om die leefstijl werkelijkheid te laten worden”.


Zit Fleur niet met haar neus in de bouwtekeningen van nieuwe nieuwbouwprojecten? Dan zit ze wel met haar neus in de bouwtekeningen van haar eigen verbouwing. Want Fleur is altijd bezig. Vooral met verbouwen…. en verhuizen. Als geen ander weet zij hoe leuk het is om de volgende stap te zetten!