Terug naar het overzicht
even-voorstellen-fleur

Even voorstellen: Fleur

Ken je Fleur al? Fleurs nuchtere blik en vrolijke stemming verrijkt ons team in Enschede. Fleur werkt al 6 jaar voor Snelder Zijlstra én vanaf het allereerste begin bij Nieuw Wonen Twente!

Nieuwbouw is voor Fleur zo aantrekkelijk omdat je vanaf het begin meemaakt dat ideeën vorm krijgen tot iets dat daadwerkelijk wordt uitgevoerd. “Je bent de spil tussen de aanstaande bewoner en de ontwikkelaar die deze ideeën vorm gaat geven.”

Fleur, als je moet kiezen tussen nieuwbouw en bestaande bouw, waar kies je dan voor? “Natuurlijk nieuwbouw! De contactmomenten met koper(s) duren over het algemeen langer, dit komt vooral omdat er veel keuzes gemaakt kunnen worden. Je bouwt letterlijk en figuurlijk een band met ze op. Bij bestaande bouw zijn wijzigingen natuurlijk ook mogelijk maar dan ben je als makelaar al weer uit beeld.”
Fleur luistert goed naar de wens van elke individuele klant. “Niemand heeft dezelfde leefstijl. De ervaring die ik inmiddels heb opgedaan kan ik toepassen om die leefstijl werkelijkheid te laten worden”.


Zit Fleur niet met haar neus in de bouwtekeningen van nieuwe nieuwbouwprojecten? Dan zit ze wel met haar neus in de bouwtekeningen van haar eigen verbouwing. Want Fleur is altijd bezig. Vooral met verbouwen…. en verhuizen. Als geen ander weet zij hoe leuk het is om de volgende stap te zetten!

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker