Terug naar het overzicht
even-voorstellen-jet

Even voorstellen: Jet

Jet is al 15 jaar werkzaam bij Snelder Zijlstra Makelaars in Hengelo en vanaf het begin bij Nieuw Wonen Twente. Ze heeft dan ook al veel kennis opgedaan in het vak. Zelf is zij geboren in het mooie Borger (Drenthe) en woont ze nu in het centrum van Hengelo.  

Als ze moet kiezen tussen nieuwbouw en bestaande bouw geeft zij aan beiden leuk te vinden. Maar als ze écht zou moeten kiezen, dan gaat ze voor nieuwbouw. Gewoon omdat dit beter bij haar past: ze heeft meer tijd om het proces toe te lichten, de woning te beschrijven en om een oplossing te bedenken voor de wensen van de klant. Wat zij het leukste vindt aan nieuwbouw? Het hele proces van bouwtekening naar woonhuis. Ze vindt het mooi om te zien hoe mensen hun droomhuis kunnen verwezenlijken en hoe een bouwtekening werkelijkheid wordt.

Als je Jet vraagt wat haar advies waardevol maakt zegt ze: “Er komt veel bij kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning - je hebt ervaring in dit proces en kunt kopers adviseren over de mogelijkheden, uitleg over de woning (bouwkundig), kijken naar hun wensen en indien van toepassing mogelijke alternatieven.  
Naast het begeleiden van klanten naar hun droomhuis houdt Jet enorm van golfen, wandelen, lekker koken en natuurlijk uit(eten)gaan.

We zijn blij met Jet in ons Nieuw Wonen Twente team!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker