Terug naar het overzicht
even-voorstellen-stefan

Even voorstellen: Stefan

Sinds 2015 is Stefan werkzaam bij Thoma Post Makelaars en daarnaast versterkt hij al lange tijd het team van Nieuw Wonen Twente. Naast zijn passie voor nieuwbouw reist hij graag met zijn vriendin de wereld over, middels een avontuurlijke roadtrip bijvoorbeeld. Nieuwe mensen, culturen, omgevingen en andere gebruiken inspireren hem. Verder toert Stefan graag met zijn motor over kronkelende dijkweggetjes, klust hij veel en houdt hij ervan om met familie en vrienden lekker te eten en te borrelen. 

Als je Stefan vraagt te kiezen tussen nieuwbouw en bestaande bouw krijg je het volgende antwoord: “Stomme vraag, nieuwbouw natuurlijk! Dingen zo kunnen maken zoals je het zelf wilt hebben, alles nieuw, fris, duurzaam en gericht op de toekomst!”

Stefan houdt ervan dat je als nieuwbouwspecialist vroegtijdig betrokken bent bij de ontwikkeling van een plan. "Vanaf het eerste idee achter een locatie tot en met de verkoop en start bouw. Zo maak je als nieuwbouwspecialist vaak onderdeel uit van een team dat de woondroom van de toekomstige bewoners waarmaakt. Samen met verschillende partijen, zoals de ontwikkelaar, de architect en de gemeente komen we tot een optimaal woonprogramma, waarin we de vraag van de markt en het aanbod zo goed mogelijk bij elkaar brengen. Daarnaast zit er achter elke nieuwbouwwoning en elke koper een verhaal, je maakt de kopers blij en maakt een mooie toekomst in een geweldige woning mogelijk."

Wat Stefan zijn advies waardevol maakt? "Net zoals een bestaande woning is ook een nieuwbouwwoning geen pakje boter. Sterker nog, vaak is een woning kopen de grootste aankoop van je leven. En daarom moet dat goed gebeuren!"

Zijn jarenlange ervaring heeft hem geleerd wat belangrijk is voor een koper. En die kennis deelt hij graag! Van de indeling van een woning tot de afwerking ervan. Als nieuwbouwspecialist is hij het aanspreekpunt voor de koper. De koper staat altijd centraal en krijgt alle aandacht en een zo uitgebreid mogelijk en eerlijk advies.

"Als nieuwbouwspecialist ben je al heel vroeg betrokken bij het project en ken je alle ins en outs waarmee je een koper beter van dienst kan zijn." Daarnaast vindt hij het belangrijk dat een koper weet hoe het project, het proces en de woning in elkaar steekt en wat er mogelijk is (en wat niet). Met zijn tips en advies krijg je een duidelijk(er) beeld van hoe het proces in elkaar steekt, wat belangrijke momenten zijn en neemt hij je aan de hand voor wat betreft de juridische aspecten. Met andere woorden: hij zorgt voor een persoonlijke begeleiding van A tot Z waarin hij graag net even een stapje harder loopt.

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker