Terug naar het overzicht
kijkmiddag-elisahof-type-jet

Kijkmiddag Elisahof type Jet!

Ben je benieuwd hoe de laatste woning (bouwnummer 3, type Jet) in het nieuwbouwplan Elisahof er uit kan komen te zien? Dan krijg je nu de mogelijkheid om deze woning te gaan bekijken op woensdag 7 april tussen 13.00 en 15.00 uur. Bezichtigen kan alleen op afspraak. 

Een van de eerste, nieuwe bewoners van Elisahof zetten de deuren van hun vrijstaande, levensloopgeschikte woning open om jou te laten ervaren hoe jouw nieuwe huis eruit zou kunnen zien. Dit geeft jou de kans om de sfeer van deze wijk te proeven, de vriendelijke buren te ontmoeten en de prachtige natuur er omheen in je op te nemen. Het betreft een woning, voorzien van alle gemakken. Met een slaap- en badkamer op de begane grond ben je klaar voor de toekomst. Het is ruim, comfortabel en volledig opgesteld. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers. Verder is de woning voorzien van duurzame snufjes die het wonen comfortabeler maken en tegelijkertijd energiebesparend. De woning wordt gasloos opgeleverd en voorzien van een lucht-water-warmtepomp. Daarnaast heeft de woning een fijne tuin en een eigen oprit. Het laatste bouwnummer (nr. 3) staat te koop voor voor € 451.266,- v.o.n.

Aanmelden en vragen
Aanmelden voor de open dag is verplicht en kan door contact op te nemen via info@nieuwwonentwente.nl of bel naar 085 273 23 77. Ook voor overige vragen staan wij voor je klaar!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker