Terug naar het overzicht
even-voorstellen-ilse

Even voorstellen: Ilse

Koken, hardlopen, tuinieren, lezen en makelaardij dat is waar Ilse het liefste mee bezig is. Ilse is al 22 jaar werkzaam bij Thoma Post Makelaars en weet dan ook alle fijne kneepjes van het vak. Ze is kundig, creatief en heel erg meedenkend!

Het leukste aan nieuwbouw vindt zij de diversiteit die nieuwbouw te bieden heeft. Zo is ze bezig met het adviseren van klanten over de verschillende nieuwplannen, doet ze een onderbouwing naar de gemeente, adviseert ze voor een tender, optimaliseert ze de plattegronden en nieuwbouwplannen, voert ze verkoopgesprekken met de optanten, begeleidt ze haar kopers en adviseert ze opdrachtgevers. Kortom: het meedenken van A t/m Z zodat ze het optimale resultaat bereiken kan en de beste match kan maken tussen het nieuwbouwplan en de kopers. Haar keuze tussen nieuwbouw of bestaande bouw? Simpel, nieuwbouw. Daar ligt haar passie al meer dan 20 jaar!

Wat haar advies waardevol maakt is dat ze goed kan luisteren, nauwkeurig de woonwensen inventariseert en deze ook daadwerkelijk kan vertalen in het juiste (t)huis voor haar klanten. Daarnaast vindt ze het belangrijk om kopers van een uitgebreid en deskundig advies te voorzien op verschillende vlakken, zodat niemand voor onverwachte verrassingen komt te staan. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker