7 april 2021

Leven op de Brouwerij!

De historische grond van de bierbrouwerij in Hengelo wordt nieuw leven ingeblazen! Er komen 34 stoere, industriële woningen in een autosluwe wijk. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

De woningen zijn energiezuinig, gasloos en brengen jou alle rust die je zoekt. Auto's worden zoveel mogelijk uit het zicht onttrokken in hofjes en bezoekers parkeren aan de rand van de wijk. Dit maakt de locatie perfect voor mensen die op zoek zijn naar rust of een veilige plaats voor het gezin. Verder kijkt een deel van de woningen uit over de beek die door de buurt kronkelt en hebben de woningen een mooie achtertuin.
Ondanks de rust, woon je toch dichtbij de bruisende binnenstad van Hengelo, het station, de supermarkt, het groene Watertorenpark, de sportvelden van het FBK-stadion, basisscholen en een kinderopvang. Kortom: de Brouwerij heeft alles wat je zoekt!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van de Brouwerij? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief of neem telefonisch contact met ons op via 053 273 23 77 of stuur een mail naar info@nieuwwonentwente.nl.