9 april 2021

Even voorstellen: Gert-Jan

In de weekenden een rondje op de mountainbike met zijn zoon of een potje FIFA met zijn vrienden en doordeweeks makelaar/taxateur zijn, dat is was Gert-Jan het liefste doet! Hij is al heel wat jaren werkzaam bij Snelder Zijlstra en versterkt het Nieuw Wonen Twente team sinds 2019. Het persoonlijke contact met de klanten, dát is wat zijn werk zo leuk maakt!

“Ik ben een echte allround makelaar/taxateur. Woningen in de verkoop zetten, taxaties verrichten of een aankoop begeleiden, allemaal onderdelen van mijn werk. Je verkoopt echt iemand zijn “thuis”, een plek waar meestal fijne herinneringen liggen. Of je helpt een klant bij het vinden van zijn droomhuis, een belangrijke stap in zijn leven. Het begeleiden van het gehele traject dat geeft mij energie.” 
De samenwerking tussen Snelder Zijlstra, ten Hag en Thoma Post vindt Gert-Jan een mooi initiatief. “Waarom elkaars concurrent zijn als je ook kennis en kunde kunt bundelen? Bij Nieuw Wonen Twente wordt er echt gekeken naar de vraag vanuit de markt; wat wil de klant en wat kunnen we daarvoor adviseren te gaan ontwikkelen? Gelukkig wordt er nog steeds volop gebouwd in Twente, al kan het natuurlijk altijd meer.” 
Wat Gert-Jan zijn advies waardevol maakt? “Door mijn eigen ervaring met nieuwbouw kan ik de toekomstige bewoner helemaal voorbereiden op wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Ik merk dat onze klanten dat erg kunnen waarderen. Als de eigen woning ook nog verkocht moet worden kan ik ze daar ook nog eens bij helpen. Erg fijn dat wij kunnen helpen bij alles wat een klant nodig heeft."