Terug naar het overzicht
even-voorstellen-gert-jan

Even voorstellen: Gert-Jan

In de weekenden een rondje op de mountainbike met zijn zoon of een potje FIFA met zijn vrienden en doordeweeks makelaar/taxateur zijn, dat is was Gert-Jan het liefste doet! Hij is al heel wat jaren werkzaam bij Snelder Zijlstra en versterkt het Nieuw Wonen Twente team sinds 2019. Het persoonlijke contact met de klanten, dát is wat zijn werk zo leuk maakt!

“Ik ben een echte allround makelaar/taxateur. Woningen in de verkoop zetten, taxaties verrichten of een aankoop begeleiden, allemaal onderdelen van mijn werk. Je verkoopt echt iemand zijn “thuis”, een plek waar meestal fijne herinneringen liggen. Of je helpt een klant bij het vinden van zijn droomhuis, een belangrijke stap in zijn leven. Het begeleiden van het gehele traject dat geeft mij energie.” 
De samenwerking tussen Snelder Zijlstra, ten Hag en Thoma Post vindt Gert-Jan een mooi initiatief. “Waarom elkaars concurrent zijn als je ook kennis en kunde kunt bundelen? Bij Nieuw Wonen Twente wordt er echt gekeken naar de vraag vanuit de markt; wat wil de klant en wat kunnen we daarvoor adviseren te gaan ontwikkelen? Gelukkig wordt er nog steeds volop gebouwd in Twente, al kan het natuurlijk altijd meer.” 
Wat Gert-Jan zijn advies waardevol maakt? “Door mijn eigen ervaring met nieuwbouw kan ik de toekomstige bewoner helemaal voorbereiden op wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Ik merk dat onze klanten dat erg kunnen waarderen. Als de eigen woning ook nog verkocht moet worden kan ik ze daar ook nog eens bij helpen. Erg fijn dat wij kunnen helpen bij alles wat een klant nodig heeft."

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker