Terug naar het overzicht
watertorenpark-start-verkoop

Watertorenpark | Start verkoop!

Eindelijk is het moment daar! Donderdag 22 april is de verkoop van het project Watertorenpark van start gegaan. Heb jij interesse? Lees dan even door.

Je hebt keuze uit 16 unieke woningen: een twee-, twee-en-een-half-, drie- of vierlaagse woning aan het water óf aan het park met een tuin die doorloopt in het park. Waar je ook voor kiest, je komt te wonen op een prachtige plek in een groene wijk. Heb jij interesse in één van deze prachtige parkwoningen? Alle informatie over het Watertorenpark is vanaf nu te vinden op deze pagina. Je vindt hier o.a. de brochure, prijslijst, plattegronden, technische omschrijving en de financiële zekerheidsstelling.

Inschrijven op jouw favoriete bouwnummer!
Pak je inloggegevens erbij en log in via de accountomgeving. Ga naar het menu en kies voor 'Digitaal Inschrijfformulier' en vul het inschrijfformulier volledig in. Schrijf je in vóór zondag 2 mei 23:59 uur.
Voor het invullen van het digitaal inschrijfformulier vragen wij een aantal gegevens. Uiteraard vragen we op welke woning jouw keuze is gevallen, jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, en eventueel een financieel haalbaarheidsdocument van je hypotheekadviseur.
Zoals we je al vertelden, kan het in je voordeel werken wanneer je vooraf een financiële check laat doen / hebt laten doen. Wanneer je het financieel haalbaarheidsdocument hebt laten invullen door je adviseur, kan je deze in het inschrijfformulier uploaden. Dit is uiteraard niet verplicht, maar het geeft ons inzicht in dat je de woning daadwerkelijk kan financieren en zorgt voor een vlotte toewijzing van de woning.

Heb je nog geen financieel haalbaarheidsdocument? Dan kan je deze hier downloaden.

De inschrijfperiode loopt van donderdag 22 april 14.00 uur tot zondag 2 mei 23.59 uur. Tijdens de inschrijfperiode kan je jouw inschrijving nog aanpassen. Vergeet dan niet om jouw aanpassing digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestigigng van jouw aanpassing.
Belangrijk om te weten:

  • Alleen het digitale inschrijfformulier, ingevuld en ondertekend via jouw account, geldt als officiële inschrijving.
  • Een eerdere aanmelding en/of het aanmaken van een account via de website gelden niet als inschrijving en worden niet meegenomen met de toewijzing.
  • Je dient het volledige inschrijfformulier tijdig (vóór zondag 2 mei 23.59 uur) te ondertekenen voor een geldige inschrijving.

Vragen?
Heb je vragen over het Watertorenpark? Neem dan contact op met Kelly, Maarten of Jet. Zij helpen je graag verder! Je kan ze bereiken op 085 273 23 77 of via info@nieuwwonentwente.nl.

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker