Terug naar het overzicht
brouwerij-start-verkoop

Brouwerij | Start verkoop!

Geïnteresseerd in een industriële, stoere woning midden in Hengelo? Vanaf 11 mei is het mogelijk om je in te schrijven voor de verkoop van de woningen op de Brouwerij. Zie jij jezelf al op het voormalig terrein van de Hengelose Bierbrouwerij wonen? Lees dan verder!

Dinsdag 11 mei om 09:00 uur gaan de eerste 34 woningen in de verkoop. Vanaf dat moment vind je op deze pagina alle informatie over de woningen, zoals prijzen en specificaties. Wil je voorbereid zijn op de verkoop? Regel dan vast dat je een ingevuld financieel haalbaarheidsdocument van je hypotheekadviseur hebt. Dit haalbaarheidsdocument is niet verplicht, maar geeft ons inzicht dat je de woning daadwerkelijk kan financieren en zorgt voor een vlotte toewijzing van de woning. 
 
Digitale inschrijving
Meld je aan en log in via de accountomgeving. Ga naar het menu en kies voor 'Digitaal Inschrijfformulier' en vul het inschrijfformulier volledig in. Schrijf je in vóór 19 mei 23:59 uur.
Voor het invullen van het digitaal inschrijfformulier vragen wij een aantal gegevens. Uiteraard vragen we op welke woning jouw keuze is gevallen, jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, en eventueel een financieel haalbaarheidsdocument van je hypotheekadviseur.
Zoals we je al vertelden, kan het in je voordeel werken wanneer je vooraf een financiële check laat doen/hebt laten doen. Wanneer je het financieel haalbaarheidsdocument hebt laten invullen door je adviseur, kan je deze in het inschrijfformulier uploaden.

De inschrijfperiode loopt van dinsdag 11 mei 09.00 uur tot woensdag 19 mei 23.59 uur. Tijdens de inschrijfperiode kan je jouw inschrijving nog aanpassen. Vergeet dan niet om jouw aanpassing digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van jouw aanpassing.

Belangrijk om te weten:
Alleen het digitale inschrijfformulier, ingevuld en ondertekend via jouw account, geldt als officiële inschrijving.
Een eerdere aanmelding en/of het aanmaken van een account via de website gelden niet als inschrijving en worden niet meegenomen met de toewijzing.
Je dient het volledige inschrijfformulier tijdig (vóór woensdag 19 mei 23.59 uur) te ondertekenen voor een geldige inschrijving.
De toewijzing van de Brouwerij vindt plaats op donderdag 20 mei. Ben jij de gelukkige die een woning krijgt toegewezen? Dan neemt de makelaar telefonisch contact met je op. Je ontvangt dan meer informatie over het proces dat volgt. 
Krijg je geen woning toegewezen, dan sta je op de reservelijst. Mocht er een potentiële koper afvallen, dan kan je alsnog gebeld worden. Wij houden je dan via nieuwsbrieven op de hoogte.
 
Vragen?
Heb je vragen over de Brouwerij? Neem dan contact op met Kelly, Maarten of Jet. Zij helpen je graag verder! Je kan ze bereiken op 085 273 23 77 of via info@nieuwwonentwente.nl.
De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker