10 mei 2021

Bouw van start!

Tijd foor een feestje! Twee van onze nieuwbouwprojecten zijn succesvol verkocht en worden binnenkort gebouwd. Wij willen alle toekomstige bewoners alvast een voorspoedige bouw en heel veel woonplezier toewensen! 

Varvik-Dezo 
Voor de toekomstige bewoners van Varvik-Dezo was het afgelopen vrijdag zover. Na een succesvolle verkoop van alle 9 woningen is de bouw van deze karakteristieke woningen eindelijk van start gegaan. De eerste palen gingen de grond in en alle toekomstige bewoners hebben hun officiële bouwbrief ontvangen!  
 

Park Veldwijk – Fase 4 
Na de successen van de voorgaande fases, kon fase 4 niet uitblijven. Park Veldwijk Fase 4 is uitverkocht en heeft groen licht gekregen, wat betekent dat de bouw écht van start gaat. Alle rijwoningen en tweekappers zijn verkocht en de toekomstige bewoners hebben hun bouwbrief ontvangen. Beetje bij beetje wordt Park Veldwijk steeds completer! 

Ben jij nog op zoek naar jouw nieuwbouwwoning? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op via 085 273 23 77 of via info@nieuwwonentwente.nl.