Terug naar het overzicht
nieuwe-es-fase-3-start-verkoop

Nieuwe Es fase 3 | Start verkoop!

Eindelijk is het zover! De 39 nieuwbouwwoningen van de Nieuwe Es fase 3 staan in de verkoop. Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten over het project en de stappen die je moet ondernemen om een woning te verkrijgen? Lees dan even door!

We kunnen ons voorstellen dat je nu al wat meer wilt weten. Fase 3 omvat 39 koopwoningen in maar liefst 7 verschillende types. Op de projectwebsite vind je nu al de impressies, plattegronden en diverse woninginformatie. Neem dus snel een kijkje op www.nieuwe-es.nl en ontdek alle woningtypes.

Start verkoop
De woningen van het nieuwbouwproject Nieuwe Es zijn 20 mei om 12:00 uur in de verkoop gegaan. De verkoop verloopt volledig digitaal en vanaf donderdag 20 mei staan alle definitieve prijzen en verkoopdocumentatie, zoals prijslijst, brochure, technische omschrijving en verkooptekeningen tevens online op de projectwebsite en onze eigen website.

Je schrijft je in door in te loggen bij je persoonlijke account (nog geen account? Maak dan hier een account aan). Vervolgens dien je binnen het account onder het kopje 'Woningaanbod' onder het tabblad inschrijven het inschrijfformulier volledig in te vullen. Daarnaast dienen onder het kopje ‘Mijn gegevens’ de persoonlijke en partnergegevens zo volledig mogelijk ingevuld te worden.

De inschrijfperiode voor de woningen uit fase 3 loopt van 20 mei 12:00 uur t/m 30 mei 23:59 uur. Daarna zullen de woningen worden toegewezen, Maarten, Kelly of Jet neemt hier uiterlijk 1 juni contact over met je op.

Bekijk hier het volledige verkoopproces op onze website
Bekijk hier een PDF van de verkoopprocedure


Goed voorbereiden
Er is veel interesse voor de woningen van de Nieuwe Es fase 3. Het is daarom goed om je van te voren goed voor te bereiden. Zo kan je vast langs de plek gaan om de sfeer van de buurt te proeven en om jouw nieuwe woonplek te spotten.

Het kan zijn dat meerdere geïnteresseerden zich inschrijven tijdens de verkoop op dezelfde woning. Als dit het geval is, kijken we bij het toewijzen of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of jij het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen en/of dat je het uit eigen middelen kunt betalen. Het kan dus in je voordeel werken om een financiële check te doen. Wíj kunnen je hier ook bij helpen. De onafhankelijke financieel adviseurs van Nieuw Wonen Twente zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en bieden je deze financiële check geheel gratis en vrijblijvend aan. Wil jij ook zo'n financiële check? Neem dan nu contact met ons op. Ook voor een waardebepaling van jouw huidige woning kan je bij ons terecht. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende financiële check of waardebepaling via 085 273 23 77 of mail naar info@nieuwwonentwente.nl. Wij helpen je graag! 

Vragen?
Heb je vragen of hulp nodig bij de inschrijving? Dan staan Kelly, Maarten en Jet graag voor je klaar! Je kan ze bereiken op 085 273 23 77 of via info@nieuwwonentwente.nl.

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker