Terug naar het overzicht
woonmarke-de-eik-start-verkoop

Woonmarke de Eik | Start verkoop!

De verkoop van Woonmarke de Eik is gestart! Wil jij de toekomstige bewoner zijn? Lees dan verder voor meer informatie over de inschrijving!

Comfortabele woningen aan de rand van het dorp, met de gezelligheid van een woonwijk en tegelijkertijd de ruimte van landelijk leven. Dat is wat Woonmarke de Eik jou te bieden heeft. Alle woningen hebben een eigen identiteit. De variaties in kapvorm, gevelkleur, materiaalkeuze en fraaie accenten geven elke woning een uniek karakter. Meer lezen over de woningen? Bekijk dan deze pagina. Hier vind je onder andere de kavelkaart, impressies, ingekleurde plattegronden en een prijsindicatie. Genoeg informatie om je alvast te kunnen oriënteren op jouw toekomstige droomwoning!
 
Start verkoop en verkoopproces
De verkoop van dit plan zal online verlopen. Inschrijven kan via de projectwebsite van Woonmarke de Eik. Maak hier een account aan. Op 27 mei om 12.00 uur zal het digitale inschrijfformulier zichtbaar zijn in jouw account. De verkoopdocumentatie zal ook vanaf 27 mei beschikbaar zijn op onze site en de projectwebsite. Natuurlijk zitten wij vanaf dat moment ook voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt je inschrijven tot 7 juni 23:59 uur. 

Bij jouw inschrijving vragen we in ieder geval de volgende gegevens:
NAW-gegevens; van jezelf en jouw eventuele partner
werksituatie; soort contract en bruto jaarlijks inkomen (maar je hoeft echt geen loonstrookje of jaaropgave te uploaden)
huidige woonsituatie; omvang hypotheek, geschatte verkoopwaarde huidige woning
spaargeld/eigen vermogen;
kredieten/financiële verplichtingen/lening;
voorkeur bouwnummer(s)

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen en te voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Wat de privacy betreft zijn wij uiteraard gebonden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Mocht jij je uitschrijven via jouw persoonlijke dashboard (dat kan op elk moment), dan worden jouw gegevens automatisch gewist. Daarnaast kun je ons te allen tijde verzoeken jouw gegevens direct te vernietigen.

Nadat de inschrijfperiode is verstreken, worden de diverse bouwnummers toegewezen.
 
Om in aanmerking te komen voor een nieuwbouwwoning moet je een sociale of economische binding met Haaksbergen hebben. De woningen worden uitgegeven op volgorde van inschrijving op de gegadigdenlijst. Voor verdere voorwaarden verwijzen wij je naar de gemeente Haaksbergen. Mochten er nog woningen over zijn na het langslopen van deze lijst, dan komen uiteraard de overige geïnteresseerden ook aan bod. 
Krijg je een woning toegewezen, dan gaat het om een optie die je nog twee weken bedenktijd geeft voordat je een koop-/aannemingsovereenkomst ondertekent. Krijg je niet direct een woning toegewezen, dan ben je automatisch reservekandidaat en ontvang je bericht wanneer er alsnog een woning van jouw voorkeur beschikbaar komt.

Vragen?
Heb je vragen of hulp nodig bij de inschrijving? Hanneke ten Hag, Ilse Kleinheerenbrink en Gert Jan de Jonge staan graag voor je klaar! 
 
Contact
Hanneke ten Hag | 06 2000 38 27 | Hanneke@nieuwwonentwente.nl
Ilse Kleinheerenbrink | 0611398374 | Ilse@nieuwwonentwente.nl
Gert Jan de Jonge | 0682144934 | Gertjan@nieuwwonentwente.nl
De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker