Terug naar het overzicht
esreyn-kijkmiddag

Esreyn | Kijkmiddag

Eindelijk is het zover! Volgende week start de verkoop van Esreyn. Heb jij interesse en wil je vast sfeerproeven? Lees dan verder!

Speciaal voor de kijkmiddag is er een sfeervolle ingerichte modelwoning opgezet. Dit geeft jou de kans om echt door het appartement te lopen en te ontdekken of dit jouw nieuwe thuis kan worden. Let op: Inschrijven voor de kijkmiddagen is verplicht!

Inschrijven
De kijkmiddagen vinden plaats op 24 en 25 juni van 12:00 uur tot 17:00 uur. Via jouw persoonlijke account op onze website kun je een afspraak maken voor een bezichtiging. Zonder inschrijving voor het maken van een afspraak, is het helaas niet mogelijk om een kijkje te komen nemen. Er zijn maximaal 2 personen per ingeschreven tijdslot welkom. Wil je een afspraak maken? Klik hier!

Koopprocedure
Interesse? Schrijf je dan digitaal in voor een bouwnummer via onze website! Log in met jouw account. In de accountomgeving is het digitale inschrijfformulier te vinden. Vul deze zo volledig mogelijk in en klik op versturen. De inschrijfperiode loopt van 24 juni 12:00 tot 5 juli 12:00 uur.

Vragen?
Heb je vragen? Maarten, Kelly en Jet staan voor je klaar. Je kan ze bereiken via 085 273 23 77 of via info@nieuwwonentwente.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker