7 juli 2021

Vrijdag a.s. inloopmiddag Hof van Baurichter!

Het beste van twee werelden beleven? Dat kan bij Hof van Baurichter! Hier geniet je van de rust en tegelijkertijd van alle faciliteiten die het centrum van Enschede jou te bieden heeft! Van de leuke winkels tot aan de gezellige terrassen en restaurants. Vrijdag 9 juli van 16:00 tot 17:30 uur is er een inloopmiddag bij Hof van Baurichter. Kom jij gezellig langs?

Onze nieuwbouwspecialist Stefan van den Berg laat je graag de beschikbare appartementen zien. Het betreft de appartementen 286 en 286a. Beide appartementen hebben een woonoppervlak van 66 m2 en staan te koop voor € 328.000,- v.o.n. Ook zijn ze voorzien van vloerverwarming, fraai sanitair en tegelwerk. En als laatste beschikken ze over een ruime berging op de begane grond en een unieke patiotuin van maar liefst 70 m2!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom vrijdag langs en ontdek wat Hof van Baurichter jou te bieden heeft. Je vindt jouw potentiële nieuwe thuis aan de Getfertweg (direct achter de Zuiderval) nabij supermarkten, scholen, op loopafstand van bus- en treinstation en het Medisch Spectrum Twente. Een uitstekende locatie noemen wij dat!

Vragen
Heb je vragen over Hof van Baurichter of over de inloopmiddag? Stefan helpt je graag! Je kan hem bereiken via  06 - 20 32 29 73