Terug naar het overzicht
bruinehaar-klimaatneutraal-wonen

Bruinehaar | Klimaatneutraal wonen!

Heb jij ons nieuwste project al voorbij zien komen? Groenehaar bevindt zich in een mooie, rustige omgeving. De vrijstaande woning is omringd door groen en draait volledig om duurzaamheid en klimaatneutraal wonen. Meer weten? Lees dan verder!

Heb jij altijd al in een kleine buurtschap in de gemeente Twenterand willen wonen? Bruinehaar is de perfecte locatie als je opzoek bent naar rust en een prachtige omgeving. De woning wordt duurzaam, klimaatneutraal en zal daarnaast een jasje van groen hebben. Maar dat is niet alles, de woning is uniek en wordt het 5e tangramhuis in heel Nederland. Meer over dit specifieke huis vind je hier

Tangramhuis R9, de architect, richt zich volledig op het verduurzamen van werk- en woonprojecten. Zij houden zich bezig met oplossingen vinden voor klimaatadaptie en duurzaamheid en proberen daarnaast een minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Tangramhuis R9 probeert continu haar projecten nog duurzamer te maken en Groenehaar is hun nieuwste project! Wil jij meer lezen over tangramhuizen? Op deze pagina ontdek jij wat wonen in een tangramhuis jou kan bieden.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker