Terug naar het overzicht
bedankt-voor-jullie-hulp

Bedankt voor jullie hulp!

Onlangs vroegen wij jullie om een enquête in te vullen voor onze afstudeerder Marjolein. De reacties stroomden binnen en hebben haar enorm geholpen bij het schrijven van haar onderzoek. Wij willen iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om de enquête in te vullen. De winnaar van de cadeaukaart is Mirjam en zij heeft haar cadeau al in ontvangst genomen!

Het invullen van de woonwensen is belangrijk voor zowel jou als voor ons! Door jouw woonwensen kenbaar te maken weten wij welke lopende en toekomstige nieuwbouwprojecten interessant zijn voor jou. Zo weet jij zeker dat je als eerste op de hoogte bent van relevante nieuwbouwprojecten. Daarnaast helpen jullie woonwensen bij de ontwikkeling van toekomstige projecten. Wij staan aan het begin van de ontwikkelingen van toekomstige nieuwbouwprojecten. Jouw woonwensen helpen daarbij. De data die uit jouw woonwensen komt wordt (anoniem) aangeboden aan projectontwikkelaars. Op basis van deze data kan de projectontwikkelaar aan de slag met het realiseren van jouw droomwoning. Zo ben jij gegarandeerd van een (t)huis waar je gelukkig van wordt!

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het invullen van de enquête. Achter de schermen zijn wij druk bezig met de uitkomsten hiervan en binnenkort volgt er meer over de veranderingen die gaan plaatsvinden!

 

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker