Terug naar het overzicht
bedankt-voor-jullie-hulp

Bedankt voor jullie hulp!

Onlangs vroegen wij jullie om een enquête in te vullen voor onze afstudeerder Marjolein. De reacties stroomden binnen en hebben haar enorm geholpen bij het schrijven van haar onderzoek. Wij willen iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om de enquête in te vullen. De winnaar van de cadeaukaart is Mirjam en zij heeft haar cadeau al in ontvangst genomen!

Het invullen van de woonwensen is belangrijk voor zowel jou als voor ons! Door jouw woonwensen kenbaar te maken weten wij welke lopende en toekomstige nieuwbouwprojecten interessant zijn voor jou. Zo weet jij zeker dat je als eerste op de hoogte bent van relevante nieuwbouwprojecten. Daarnaast helpen jullie woonwensen bij de ontwikkeling van toekomstige projecten. Wij staan aan het begin van de ontwikkelingen van toekomstige nieuwbouwprojecten. Jouw woonwensen helpen daarbij. De data die uit jouw woonwensen komt wordt (anoniem) aangeboden aan projectontwikkelaars. Op basis van deze data kan de projectontwikkelaar aan de slag met het realiseren van jouw droomwoning. Zo ben jij gegarandeerd van een (t)huis waar je gelukkig van wordt!

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het invullen van de enquête. Achter de schermen zijn wij druk bezig met de uitkomsten hiervan en binnenkort volgt er meer over de veranderingen die gaan plaatsvinden!

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker