Terug naar het overzicht
wonen-in-italiaanse-sfeer-in-enschede-il-villagio

Wonen in Italiaanse sfeer in Enschede: Il Villagio

Toscane is the place to be als het om Italië gaat. De betoverende dorpjes met zijn intieme straatjes, de romantische sfeer van vroeger, hun gastvrijheid en het heerlijke eten: la dolce vita. Dit was inspiratie bij het ontwerpen van il Villaggio; 23 stoere woningen in de geborgen setting van een “Italiaans” straatje.

Locatie
Il Villaggio krijgt een rijke mix aan woningtypes, die ruimte bieden aan jong en oud vlakbij het heerlijke stadscentrum en het openbaar vervoer.
Il villagio komt in het centrum van Enschede tegenover de Melkhal en grenzend aan de Boddenkamp. In dit nieuwe buurtje woon je aan een exclusief straatje waar geen auto mag komen maar waar je zelf wel een privé parkeerplek hebt. Een verborgen schat die je pas ontdekt als je er bent.

Je woont op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen. Daarnaast worden er aan de overkant van jouw straat de beste pizza’s van Enschede gemaakt.

La vita e bella!

Verkoop
Lang wachten op dit plan hoeft niet! In september gaan we namelijk al starten met de verkoop van dit unieke project. Ben je geïnteresseerd in een van de stoere stadswoningen? Schrijf je dan snel in en wij houden je op de hoogte!

Vragen?
Ilse, Gert-Jan & Caspar staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ze bereiken via 085 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker