Terug naar het overzicht
watertorenpark-in-hengelo-bijna-uitverkocht

Watertorenpark in Hengelo bijna uitverkocht!

Wauw! Er is nog maar één bouwnummer van het Watertorenpark beschikbaar en begin 2022 starten we zelfs al met de bouw. Bouwnummer 4, een vierlaagse woning, is nog te koop. Heb jij interesse? Meld je dan snel bij een van onze makelaars! 

Bouwnummer 4 is gelegen aan de parkzijde. Je woont middenin het groen en je tuin loopt over in het park. Je auto parkeer je op de overdekte parkeerplaats en via de berging kom je binnen in een heerlijk ruime woonkeuken met vide en kun je doorlopen naar het gezellige terras. Vind jij een grote living belangrijk? De ruime woonkamer beslaat de hele eerste verdieping!

Voor jouw kleren is ruimte genoeg in een van de inloopkasten op de tweede verdieping. Daarnaast vind je hier ook twee zeer royale slaapkamers en een grote, luxe badkamer. Op de bovenste verdieping vind je nog twee slaapkamers en je hebt hier zelfs de mogelijkheid om nog een extra badkamer of slaapkamer te creeëren. 

De koopsom van deze woning is € 475.000,- v.o.n.

Vragen of interesse?
Alle verkoopdocumentatie vind je op onze website en op www.watertorenpark.nl. Bovendien staan Kelly, Jet en Maarten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ze bereiken via 085 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker