Terug naar het overzicht
kom-naar-het-informatiemoment-van-t-vaneker

Kom naar het informatiemoment van 't Vaneker!

Aanstaande vrijdag, 29 oktober, gaan we in verkoop met 14 kavels in 't Vaneker. Omdat het belangrijk is om je goed te oriënteren op de mogelijkheden, nodigen we je uit voor het informatiemoment van aanstaande zaterdag, 30 oktober (maximum van 2 personen per huishouden).

Tijdens dit informatiemoment, kun je kunt inwinnen, zien hoe de kavels gesitueerd zijn en natuurlijk voor jezelf bepalen wat jouw favoriete kavel is. 

Direct een plekje reserveren voor het kijkmoment in 't Vaneker? Klik hier!

Start verkoop en toewijzen van de kavels 
Op vrijdag 29 oktober starten we met de verkoop van 14 kavels. Alle informatie over de kavels, bijvoorbeeld ligging, prijs en exacte grootte, vind je vanaf dan op vaneker.nl/te-koop/kavels. De kavels liggen op verschillende plekken in 't Vaneker en variëren in grootte van circa 900 tot ruim 2.400 m². 

De toewijzing van de kavels vindt plaats op 10 november middels een online loting via een livestream. Als je een kavel in 't Vaneker wil bemachtigen, dien je uiterlijk vrijdag 5 november 17:00 uur het lotingsformulier volledig ingevuld in te leveren bij het kantoor van de notaris. Het lotingsformulier en de spelregels voor de loting vind je ook vanaf 29 oktober terug op deze website.

Geen nieuws missen over 't Vaneker?
Schrijf je dan hier in voor de specifieke nieuwsbrief over 't Vaneker. Het belangrijkste voor nu? Meld je aan voor het informatiemoment op 30 oktober, zorg dat je het lotingsformulier op tijd inlevert en zet 10 november in je agenda.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker