Terug naar het overzicht
wonen-zoals-je-wilt-wonen-dat-is-esreyn

Wonen zoals je wilt wonen, dat is Esreyn.

Ben je op zoek naar een fijn appartement in Hengelo? Bekijk dan eens nieuwbouwproject Esreyn! Dit luxe appartementencomplex gaat gerealiseerd worden in het voormalige Stork Kantoor aan de Steenbakkersweg in de wijk Wilderinkshoek. Precies, je woont hier tussen het prachtige en historische Tuindorp en de moderne ontwikkeling Hart van Zuid in én vlakbij de dagelijkse voorzieningen!

In totaal gaan er 42 comfortabele en luxueuze appartementen gerealiseerd worden. Ieder appartement heeft minimaal 2 slaapkamers en een heerlijk ruime woonkamer. De indelingen verschillen per type en daarom bespreken we graag samen met jou welke indeling het beste past bij jouw woonwensen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 76 m2 tot 165 m2. Hoeveel woonoppervlakte wil jij graag?

Naast je eigen appartement, kun je in Esreyn ook genieten van de gezamenlijke Huyskamer en groene Binnentuyn. Dit worden dé plekken waar je kunt ontmoeten en gezellig samen kunt zijn.

  • Een kopje koffie drinken met je buren
  • Een yogacursus of een kookworkshop volgen
  • Een gezellige BBQ organiseren
  • Glühwein drinken onder de kerstboom rondom de feestdagen

Ook aan parkeren is gedacht! Als toekomstige bewoner van Esreyn parkeer je jouw auto straks in een veilige en geheel afgesloten stallingsgarage tegenover het appartementencomplex.

Wonen met veel extra’s noemen wij dat. Vertel ons hoe jij graag wilt wonen in Esreyn en ontdek samen met één van onze nieuwbouwspecialisten de mogelijkheden. Wil je graag een voorproefje van het wonen in Esreyn beleven? Maak dan bij ons een vrijblijvende afspraak voor het bezichtigen van de modelwoning.

Meer lezen over Esreyn? Klik hier.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker