Terug naar het overzicht
authentiek-en-charmant-wonen-bataafse-kamp

Authentiek en charmant wonen? Bataafse Kamp!

Splinternieuw wonen in het voormalige schoolgebouw Bataafse Kamp in Hengelo, hoe uniek is dat? Er zijn vijf woningtypes in totaal en iedere woning heeft een eigen parkeerplaats, berging en buitenruimte. 

Ondertussen zijn er al veel woningen verkocht, maar er zijn momenteel ook nog een aantal bouwnummers beschikbaar.

Bekijk de interactieve kavelkaart om je te oriënteren waar de beschikbare bouwnummers zich bevinden. Daarnaast kun je op deze pagina de brochure downloaden, verkooptekeningen, prijslijsten en nog veel meer. 

Appartementen | Licht & Uitzicht

De beschikbare appartementen hebben grote ramen, veel lichtinval, 1 tot 3 slaapkamers en een geweldig uitzicht over het park. De appartementen bevinden zich verspreid over het gebouw en hebben daardoor elk een unieke ligging en indeling. Welk appartement past bij jou?

Maisonnettes | Grote ramen

In de schoollokalen worden acht unieke maisonnettes gerealiseerd. Woon je straks hier, dan voel je die authentieke charme van toen. De maisonnettes hebben twee woonlagen, heerlijk grote raampartijen en je hebt een mooi uitzicht op het binnenhof, het park of de stad. Net als je uitzicht, is de buitenruimte ook afhankelijk van het bouwnummer dat jij kiest.

Parkwoningen | Omringt door groen

Vogelgeluiden, zonlicht, de geur van nieuwe bloemen in het voorjaar of genieten van sneeuw tijdens een winterse dag. Ga jij wonen in één van de parkwoningen, dan kun jij het hele jaar door genieten van de charmes van de seizoenen. Je woont namelijk praktisch in het park, want je eigen tuin loopt naadloos over in het openbaar groen. 

Stadsvilla's | Wonen zoals je wilt

Van de vijf stadsvilla's is alleen bouwnummer 9 nog beschikbaar. Deze stadsvilla is ruim, comfortabel, en kijkt uit op het binnenhof. Het binnenhof is straks een plek waar kinderen fijn kunnen spelen en jij een praatje kunt maken met de buren. Daarnaast heeft de stadsvilla prachtige hoge plafonds, grote raampartijen en maar liefst 3 woonlagen.

Natuurlijk vertellen wij je ook graag meer over de Bataafse Kamp en de bouwnummers die nog beschikbaar zijn. Je kunt ons bereiken op 085 - 273 23 77 of via info@nieuwwonentwente.nl. 

Het Lagerhuis in Enschede
05 oktober 2022
Het is dierendag
04 oktober 2022
de Brouwerij in Hengelo
02 oktober 2022
Newtonpark fase 1
01 oktober 2022
Esreyn Hengelo
01 oktober 2022
Esreyn Hengelo
27 september 2022
Il Villaggio
27 september 2022
Il Villaggio
22 september 2022
Het Mozaïek
15 september 2022
Hof van Borne fase 3
14 september 2022
Cortile fase 2
11 september 2022
Jannink in Enschede
08 september 2022
Tetem4
06 september 2022
Hof van Borne fase 3
02 september 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker