Terug naar het overzicht
wonen-in-borne-hof-van-borne-is-in-verkoop

Wonen in Borne? Hof van Borne is in verkoop!

Afgelopen week zijn we gestart met de verkoop van nieuwbouwproject Hof van Borne in de Bornsche Maten. Wil je graag in Borne wonen? Dan is dit een heel mooie kans!

Hof van Borne
Word jij een van de bewoners, dan woon je aan de rand van de wijk Bornsche Maten en deels aan het centrale parkje. Er worden vrijstaande woningen gebouwd, (vrijstaande) geschakelde woningen én twee-onder-één-kapwoningen. Alle woningen zijn super duurzaam en voldoen aan alle BENG-eisen, hebben een warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond en de verdieping. Bovendien wordt jouw woning opgeleverd met een luxe badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk en ontvang je een keukencheque.

Welke type woning past het best bij jou?

  • een vrijstaande woning
  • een vrijstaand geschakelde woning
  • een twee-onder-één-kapwoning
  • een geschakelde eengezinswoning

Online inschrijven
Zie jij wonen in de Bornsche Maten wel zitten? Dan kun je jij hier digitaal inschrijven om in aanmerking te komen voor een optie op één van de bouwnummers. Bovendien vind je hier ook alle verkoopinformatie om de juiste keuze te kunnen maken. Inschrijven kan tot 5 januari 2022, 12:00 uur.

Kom je er niet uit of heb je een dringende vraag? Dan mag je ons bellen via 085 273 23 77 of mailen op info@nieuwwonentwente.nl. We beantwoorden je vragen graag!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker