24 december 2021

Wonen aan de rand van Haaksbergen

Landelijk wonen in een fijne woning aan de rand van het dorp. De 25 woningen van nieuwbouwproject Woonmarke de Eik gaan samen een gemoedelijk woonbuurtje vormen. Er is nog één prachtige nieuwbouwwoning te koop, bouwnummer 22. Benieuwd? 

Bouwnummer 22 is één van de vijf vrijstaande woningen die gebouwd gaat worden. Deze woning heeft een bijzondere architectuur met eigen details en variatie in het metselwerk, houtwerk en de kleur.

In de meerwerkopties is onder andere een uitbouw van 2,4 meter meegenomen en daarmee wordt deze ruime woning nog ruimer. Aan de voorkant van de woning vind je de keuken en vanuit de woonkamer geniet je van uitzicht op de tuin.

Op de 1e verdieping heb je 3 slaapkamers waarvan 1 met ruimte voor een walk-in closet. Door mansardekap heb je maximale ruimte op de 1e verdieping. De badkamer biedt plek genoeg voor een ligbad, douche, wastafel en toilet. Op de 2e verdieping is plek voor nog eens 2 extra kamers.

De vraagprijs voor deze woning is € 527.460 v.o.n. In de vraagprijs zijn een aantal fijne meerwerkopties opgenomen. Ben je benieuwd naar de meerwerkopties en wil je graag meer weten over dit bouwnummer? Wij vertellen je graag meer. Bel ons via 085 - 273 23 77 of mail naar info@nieuwwonentwente.nl.

Meer over nieuwbouwproject Woonmarke de Eik.