Terug naar het overzicht
bijzonder-en-centraal-wonen-in-hengelo

Bijzonder en centraal wonen in Hengelo!

Ben je op zoek naar een fijne woning in Hengelo? Maak dan eens nader kennis met Bataafse Kamp, een voormalig schoolgebouw in Hengelo. Hier woon je bijzonder uniek én centraal op een plek waar de zo karakteristieke trappenhuizen met kunstwerken van glas in lood blijven bestaan. Ben je geïnteresseerd, dan plannen we waar mogelijk graag een bezichtiging voor je in.

Rondom Bataafse Kamp is er druk gewerkt aan het vernieuwde park en bovendien is er een prachtige nieuwe vijver aangelegd. Een wadi en wandelpaden maken het park helemaal af. Naast de groene omgeving, hebben we ook aan parkeren voor de toekomstige bewoners gedacht. 

Welke woningen er nog beschikbaar zijn?
In totaal worden er 44 woningen gerealiseerd in het voormalige schoolgebouw. De woningen zijn verdeeld over 5 verschillende woningtypes en daarvan lichten wij er 3 voor je uit! 

Appartement/Maisonette
In de schoollokalen vind je straks unieke appartement/maisonnettes. Woon je straks hier, dan voel je die authentieke charme van toen. De maisonnettes hebben twee woonlagen, heerlijk grote raampartijen en je hebt een mooi uitzicht op het binnenhof, het park of de stad. Net als je uitzicht, is de buitenruimte ook afhankelijk van het bouwnummer dat jij kiest. 
Bekijk de beschikbare appartementen/maisonettes hier

Parkwoning
Winterse dagen, vogelgeluiden, zonlicht en over een tijdje weer de geur van nieuwe bloemen als het voorjaar voor de deur staat. Ga jij wonen in één van de parkwoningen, dan kun jij het hele jaar door genieten van de charmes van de seizoenen. Je woont namelijk praktisch in het park, want je eigen tuin loopt naadloos over in het openbaar groen.
Bekijk de beschikbare parkwoningen hier

Stadsvilla
Kies je voor een stadsvilla, dan kies je voor ruimte, comfort, prachtige hoge plafonds en je kijkt uit op het binnenhof. Het binnenhof is straks onder andere een plek waar jij een praatje kunt maken met de buren. Terugtrekken in je eigen woning? Met drie of vier woonlagen kan ieder gezinslid zijn eigen plekje vinden.
Bekijk de beschikbare stadsvilla's hier

Wil je een bezichtiging inplannen op locatie en/of graag met één van onze makelaars in gesprek?
Bezichtigingen zijn nog beperkt mogelijk in verband met startende sloopwerkzaamheden, maar we doen graag ons best om er een te plannen. Je kunt ons daarvoor per mail of telefoon bereiken. We helpen je graag.

Naast alle informatie op onze website, vind je ook meer op de projectwebsite van Bataafse Kamp.

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker