Terug naar het overzicht
3-nieuwe-aanstormende-projecten-in-enschede

3 nieuwe, aanstormende projecten in Enschede!

Wil jij graag in Enschede wonen? Dan stellen wij je graag voor aan drie nieuwe, aanstormende projecten, namelijk Newtonpark, Het Lagerhuis en Hoog op Zuid.

Newtonpark
Dit nieuwbouwproject gaat gerealiseerd worden in het Twekkelerveld, tegenover het Abraham Ledeboerpark. Er worden 61 woningen gebouwd in verschillende kleuren en smaken. Wat er centraal staat? Ruimte en comfort!
Lees verder op deze pagina 

Het Lagerhuis
Ben jij op zoek naar een fijn appartement in Enschede? Wie weet woon jij over een tijdje in Het Lagerhuis in Roombeek! Er worden 41 appartementen gerealiseerd die net zo gevarieerd en eigenzinnig zullen zijn als de wijk Roombeek zelf. Het bijzondere aan dit project is dat het gebouw energieleverend zal zijn. Inderdaad, het wekt meer energie op dan het verbruikt. 
Lees verder op deze pagina 

Hoog op Zuid
Wil je graag een appartement huren in plaats van kopen? Aan de Zuiderval in Enschede, op steenworp afstand van de gezellige binnenstad, gaat Hoog op Zuid verrijzen. Hoog op Zuid wordt een prachtig nieuw complex met 61 driekamerappartementen. Hoogwaardige oplevering, duurzaam in energieverbruik, een ruim woonoppervlak en een rijkdom aan licht en uitzicht. Enthousiast?
Lees verder op deze pagina.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker