Terug naar het overzicht
maak-kennis-met-de-bieb-in-hengelo

Maak kennis met De Bieb in Hengelo!

Op de plek waar Hengeloërs elkaar ontmoetten en kennis deelden, gaat een nieuw hoofdstuk beginnen. Het iconische gebouw waar de voormalige Stork Bibliotheek zich huisvestte, gaat getransformeerd worden naar een plek waar je kunt wonen, werken, ontmoeten, delen en groeien.  

Een aantal historische elementen van het gebouw worden teruggebracht, maar verder blijft de buitenkant van het gebouw in tact. Binnen vind je straks, naast appartementen, werkplekken, een kweekkas én een gezamenlijke buitenruimte.

Hoe je hier straks kunt wonen?
Er worden 8 appartementen gerealiseerd, waaronder twee appartementen met twee verdiepingen en zes appartementen met een splitlevel-indeling. Ieder appartement heeft zijn eigen privé-terras. Alle informatie die tot nu toe bekend is, vind je op onze website.

Zo blijf je op de hoogte! 
Op deze pagina kun je meer informatie vinden. Bovendien kun jij je daar inschrijven via de 'Ik heb belangstelling'-knop om ervoor te zorgen dat je geen belangrijk nieuws mist over dit project. Neem ook alvast een kijkje op de projectwebsite!

Heb je toch nog vragen? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker