20 maart 2022

Nieuwe kavels in verkoop!

Het is zover! De allerlaatste keer dat er op 't Vaneker meerdere kavels tegelijk in verkoop gaan. De 11 nieuwe kavels bevinden zich centraal in ‘t Vaneker en variëren in grootte van circa 830 tot ruim 1.700 m². Vanaf 1 april starten we met de verkoop van de laatste nieuwe kavels.

Verkoopprocedure 
De toewijzing van de kavels vindt plaats door middel van een lotingsprocedure. Als je een kavel in ‘t Vaneker wilt bemachtigen, dien je het lotingsformulier uit het informatiepakket volledig ingevuld voor vrijdag 8 april voor 17:00 uur in te leveren bij het kantoor van de notaris. Dit formulier vind je vanaf de start verkoopdatum op de projectwebsite. Op woensdag 13 april vindt ‘s avonds via een livestream de loting plaats. 

Alle specifieke informatie over de kavel zelf is vanaf vrijdag 1 april te vinden in het kavelpaspoort op de pagina van de betreffende kavel via het kaveloverzicht

Informatiemoment 
Natuurlijk snappen we dat je benieuwd bent naar de ligging van de kavels. Daarom bieden we je de mogelijkheid om op zaterdag 30 oktober de kavels die in verkoop gaan te bekijken. Zodra we je meer kunnen vertellen over dit kijkmoment, hoor je van ons!

Het kopen van een kavel of een woning is een belangrijke gebeurtenis. Om je in de gelegenheid te stellen je te oriënteren op de mogelijkheden, kun je je op zaterdag 2 april van 11:00 tot 15:00 uur in tijdsblokken van een uur laten informeren door één van onze makelaars en de kavels op locatie bekijken.

Als je hierin geïnteresseerd bent, kunt je je vanaf vrijdag 25 maart om 19:00 uur via het reserveringssysteem op de projectwebsite inschrijven voor één van de tijdsblokken. Er geldt een maximum van 2 personen per huishouden. Kinderen onder 12 jaar mogen uiteraard mee (maximaal 2). Let op: kinderen jonger dan 12 jaar hoef je niet op te geven bij de reservering. 

Meer informatie over de 11 nieuwe kavels en de lotingsprocedure vind je vanaf 1 april op onze website. Niets missen? Meld je dan gelijk aan voor onze nieuwsbrief. 

Vragen?
Heb je nog vragen? Bel gerust naar 085 - 273 23 77 of mail info@nieuwwonentwente.nl