23 maart 2022

De Smelterij | Kom jij naar de informatiemiddag?

Informatiemiddag De Smelterij 

Meer weten over de appartementen?
Denk jij na over een appartement van De Smelterij, maar heb jij nog veel vragen of vind jij het kopen van een appartement een erg grote stap? De adviseurs van De Smelterij, de verkoopmanager van Van Wijnen, de makelaars van Nieuw Wonen Twente en
Euverman & Nuyts en De Rabobank, staan tijdens de informatiemiddag op donderdag 31 maart van 15:00 tot 17:00 uur voor je klaar in Grand Café de Verééniging in Hengelo. Wil jij langskomen? Dan kun je, geheel vrijblijvend, en zonder afspraak naar de informatiemiddag toe.

De adviseurs van De Smelterij begrijpen heel goed dat het kopen van een nieuw appartement niet over een nacht ijs gaat en helpen je bij al je vragen en de keuzes waar jij voor staat. Dit kan gaan over bijvoorbeeld over een overbruggingsfinanciering, het verkopen van je eigen huis of de aanpassingsmogelijkheden van een appartement. Laat je tijdens de informatiemiddag informeren en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. 

Over de informatiemiddag
Wanneer: donderdag 31 maart 
Hoe laat: van 15:00 tot 17:00 uur 
Waar: Grand Café de Verééniging, Parallelweg LS 2A in Hengelo

 

Leven in de brouwerij

In het zonnetje een terrasje pakken. Met druilerige weer naar een interessante lezing. Een kleurrijke herfstwandeling maken door het Prins Bernhardplantsoen. De feestdagen aftrappen op Kerstmiddag. In het voorjaar struinen over de boekenmarkt in de historische Tuindorp.

In Hengelo is in elk seizoen leven in de brouwerij. Vanuit je woning in De Smelterij kun je optimaal genieten van alles wat wonen in deze Twentse stad mooi maakt.

Exterieurimpressie van het appartementengebouw

Appartement uitgelicht: 2.5 
De appartementen van De Smelterij kennen een grote variatie, waardoor elk appartement z'n eigen voordelen en charme heeft. Zo ook bouwnummer 2.5. Ontdek wat dit appartement zo bijzonder maakt.

Kleinschalig appartementengebouw
Dit appartement ligt in het iets kleinschaligere appartementengebouw, dat vier woonlagen telt. Op de begane grond van dit gebouw ligt je eigen berging, waar je veilig je fiets kunt opbergen. Je auto parkeer je op je eigen parkeerplaats naast het appartementengebouw. Via de trap of de lift ga je naar de derde etage, daar bevindt zich appartement 2.5.

Plattegrond van bouwnummer 2.5

Van alle gemakken voorzien
Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 82 m². Wanneer je de deur doorloopt, kom je in de hal met gelijk links een slaapkamer (ruim 8 m²) en rechts de tweede en grootste slaapkamer (12 m²). Daarnaast is een apart toilet en een badkamer, hierbij is het sanitair en tegelwerk inbegrepen. Achter het toilet bevindt zich de berging, waar je bijvoorbeeld de wasmachine kunt aansluiten.

Interieurimpressie van bouwnummer 2.5

Ruime woonkamer met balkon op het zuiden
Het hart van het appartement, dat is de ruime woonkamer met open keuken. Deze keuken zoek je helemaal naar jouw smaak uit. Door de vele ruimte en lichtinval is deze kamer een heerlijk plekje. Op het zuiden bevindt zich het balkon van 4,5 m². Hier geniet je optimaal van het zonnetje en het uitzicht over de Laan Hart van Zuid.

Zie jij jezelf al in dit appartement wonen? Dat kan! Bouwnummer 2.5 is nu beschikbaar. Neem bij interesse contact op met de makelaars. Nieuw Wonen Twente Makelaar is te bereiken via 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl. Euverman & Nuyts Makelaar via 074 - 266 23 00 of nieuwbouw@euvermannuys.nl