Terug naar het overzicht
nieuw-in-verkoop-wilhelminastraat-in-enschede

Nieuw in verkoop! Wilhelminastraat in Enschede

Wonen in hartje centrum? Dat kan! Binnenkort wordt er gestart met de bouw van 2 energiezuinige woningen aan de Wilhelminastraat. Deze worden gerealiseerd volgens de laatste BENG eisen.

De stijl van deze tweekapper kenmerkt zich door strakke moderne lijnen. Beide woningen hebben de keuken gelegen aan de voorzijde en jouw woonkamer richt zich op de hippe stadstuin met veel privacy. Op de eerste etage vind je 3 slaapkamers, een complete badkamer én een dakterras waar je kunt genieten van het avondzonnetje.

Je woont op loopafstand van de binnenstad, maar ook aan parkeren is gedacht! Je beschikt maar liefst over 2 parkeerplekken op eigen terrein. Uiteraard zijn er in de optiesfeer veel mogelijkheden om jouw nieuwe woning geheel aan te passen aan je eigen wensen.

Bijzonderheden:
- dakterras gelegen op opbouw
- inclusief complete badkamer

- exclusief keuken
- lucht-water warmtepomp aanwezig 
- volledige vloerverwarming

- energielabel A

Interesse?
Heb jij interesse in de Wilhelminastraat en wil jij in aanmerking komen voor een woning? Neem dan contact op met Fleur via 06-51031844 of fleur@nieuwwonentwente.nl

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker