Terug naar het overzicht
de-brouwerij-fase-2-is-van-start

De Brouwerij fase 2 is van start!

Eindelijk, de start verkoop is bekend van De Brouwerij fase 2! Dinsdag 12 april a.s. om 10:00 uur gaan we in verkoop met 32 nieuwe woningen. Zet deze datum alvast in je agenda zodat je niks mist van de tweede fase.

Fase 2
De 32 woningen van fase 2 liggen aan de zuidkant van het project en zijn verdeeld over vier woonblokken die met de achtertuinen grenzen aan een rustige binnenplaats. Doordat je de auto kwijt kunt op de binnenplaats, blijft de voorzijde van de meeste woningen autovrij. Alle woningen hebben een stoere architectuur die mooi aansluit bij de woningen van fase 1 en tegelijk een knipoog is naar het industriële verleden van deze plek.

Schrijf je in voor een woning
Vanaf dinsdag 12 april kun je via de projectwebsite jouw voorkeuren aangeven. Alle verkoopdocumentatie zoals de brochure, prijslijst, plattegronden en technische informatie is vanaf 12 april digitaal beschikbaar. De inschrijving vindt volledig digitaal plaats.

Financiële check door de onafhankelijke adviseurs van Nieuw Wonen Twente: bereid je alvast voor op de verkoop
Naast de vraag op welke woning jouw keuze is gevallen, is ook de financiële check van een hypotheekadviseur belangrijk. Je kunt je hierop alvast voorbereiden. Wij bieden je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen. De financiële check kan in jouw voordeel werken! Wanneer er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer zijn ingeschreven, dan wordt er gekeken welke kandidaat een financiële check heeft gedaan. De onafhankelijk, erkende financieel adviseurs van Nieuw Wonen Twente helpen je hier graag bij en staan voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Neem contact op met één van de adviseurs
Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw nieuwbouw woning in Hengelo.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker