Terug naar het overzicht
genieten-binnen-esreyn

Genieten binnen Esreyn!

๐—š๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น  

Al bij de eerste zonnige lentedagen zit je in Esreyn heerlijk buiten, op je dakterras, balkon oฬf in de Binnentuyn. De Binnentuyn is speciaal bedoeld als een extra, groene huiskamer voor iedereen. Fijne doorkijkjes en beschutte plekken door bijvoorbeeld hagen, struiken en begroeiing van mooie klimplanten zorgen zowel voor een huiselijke sfeer als een echt buitenlevengevoel. Je geniet hier van je kopje koffie in de zon of van een gesprekje met je buren.
De gezamenlijke Huyskamer is met een extra grote eettafel de perfecte plek waar je lekker lang kunt tafelen met je familie of vrienden. Even lekker sporten of spontaan een workshop organiseren? Ook dat kan allemaal in de Huyskamer. ๐—˜๐˜€๐—ฟ๐—ฒ๐˜†๐—ป ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป!
Word jij net zo enthousiast over Esreyn als wij? We vertellen je er graag alles over! Je kunt ons bereiken via 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker