Terug naar het overzicht
nieuws-uit-vroomshoop-de-linderbeek-fase-2

Nieuws uit Vroomshoop: De Linderbeek fase 2

Goed nieuws, de woningzoeker van De Linderbeek is vanaf nu uitgebreid met de prachtige woningen van fase 2! Je vindt de woningzoeker onder 'aanbod' op de projectwebsite. In de woningzoeker kun je klikken op jouw droomwoning en vind je de belangrijkste informatie van de rijwoningen (type Sterrenkroos) en twee-onder-één-kapwoningen (type Fonteinkruid en Waterkers), denk hierbij aan de impressies, plattegronden en prijsranges.

Op de hoogte blijven? Geef je voorkeur voor bouwnummer aan!
Is je oog gevallen voor één van de woningen? Geef dan alvast je voorkeur aan via je persoonlijke account op de projectwebsite. Zo word je als eerste geïnformeerd om in aanmerking te komen voor de woning waarin jij bent geïnteresseerd. Onderstaand lees je welke stappen je moet doorlopen om je voorkeuren achter te laten.

Stap 1: Ga naar de projectwebsite
Stap 2: Log in op je account 
Stap 3: Links in het menu staat 'mijn woning', hierin kun je jouw voorkeuren doorgeven. Mocht dit niet het geval zijn klik dan links in het menu op 'mijn registratie' en meld je eerst aan voor de tweede fase. Vervolgens kun je onder 'mijn woning' je voorkeuren doorgeven.

Let op! Het opgeven van je bouwnummervoorkeuren is nog geen officiële inschrijving. Als de verkoop is gestart is het mogelijk om je via een digitaal inschrijfformulier officieel in te schrijven. Daarnaast is het mogelijk om meerdere bouwnummervoorkeuren door te geven en kun je, nog tot de start verkoop, je voorkeuren wijzigen.

Voorrangskandidaat worden?
Ja, je leest het goed: voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben kunnen afgeven, een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet. Een goede voorbereiding is het halve werk! Klik hier om jouw financiële check aan te vragen.

Start verkoop
De start verkoop van De Linderbeek fase 2 is waarschijnlijk in juni van dit jaar. Als de definitieve datum van start verkoop bekend is, laten we je dit weten door middel van een nieuwsbrief. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars.

Blijf op de hoogte
Wil jij niks missen van het nieuwe woningaanbod? Maak een account aan op onze website en blijf op de hoogte! Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op via 085 - 273 23 77 of 0546 - 641 234. Mailen kan natuurlijk ook naar info@nieuwwonentwente.nl of info@oosterhavemakelaars.nl

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Woningbouw O&K
17 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaïek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker