Terug naar het overzicht
tijd-voor-een-update-villapark-de-bolhaar-in-enschede

Tijd voor een update! Villapark de Bolhaar in Enschede

Tijd voor een update. Villapark de Bolhaar in Enschede is volop in ontwikkeling en wordt een heerlijke plek om te wonen! In deze nieuwsbrief laten we je graag weten waar we nu staan.

Een stijlvol plan
De afgelopen tijd is Villapark de Bolhaar verder uitgewerkt tot een kleinschalig en stijlvol plan met 14 vrijstaande en 2 halfvrijstaande luxueuze woningen. Hieronder zie je een schets van de opzet van de nieuwe buurt. 

Bestemmingsplanprocedure 
Trebbe heeft de plannen ingediend bij de gemeente Enschede. Vanaf 21 april 2022 ligt het ontwerp bestemmingsplan ter inzage. Dit is goed nieuws, want daarmee is de volgende belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van dit mooie plan.

De vervolgstappen
Wanneer er meer zicht is op het verloop van de bestemmingsplanprocedure en welstand akkoord is met het definitief ontwerp, dan richten we ons op de verkoop van de woningen. We koersen nu op een start verkoop in de tweede helft van 2022.

Vragen?
Heb je nog vragen? Dan staan we graag voor je klaar! We zijn te bereiken op 085 - 273 23 77, info@nieuwwonentwente.nl of via de chat op onze website www.nieuwwonentwente.nl.        

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker