Terug naar het overzicht
de-bieb-in-hengelo

De Bieb in Hengelo

๐—ž๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ฒ ๐—•๐—ถ๐—ฒ๐—ฏ?

Straks kun je wonen in De Bieb in Hengelo! In het gebouw worden acht appartementen gerealiseerd: twee appartementen met twee verdiepingen en zes appartementen met een splitlevel-indeling. Op het dak van het gebouw wordt per appartement een buitenruimte gecreëerd.
Ben jij ook zo benieuwd naar de plannen in De Bieb? Op dinsdag 24 mei aanstaande organiseren we van 19:00 - 20:30 uur een informatieavond voor iedereen die hier graag zou willen wonen. We vertellen dan meer over het plan, laten schetsen van de appartementen zien en horen graag jouw ideeën hierbij. De avond is in De Bieb (Vondelstraat 2), dus kom langs om de plannen te zien en alvast de sfeer van dit bijzondere gebouw te proeven. Je aanmelden voor de informatieavond kan via deze www.debiebhengelo.nl.
Heb je nog vragen? Wij zijn te bereiken via 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker