Terug naar het overzicht
hoog-op-zuid-in-enschede

Hoog op Zuid in Enschede

𝗪𝗼𝗻𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗛𝗼𝗼𝗴 𝗼𝗽 𝗭𝘂𝗶𝗱!

Dit najaar is het zo ver: dan start de verhuur van de 64 schitterende appartementen aan de Zuiderval in Enschede. Alle appartementen hebben een woonkamer, een slaapkamer, een tweede slaapkamer of hobbykamer en een balkon/buitenruimte, waarvan een groot deel gericht op het zuiden. De totale oppervlakte varieert van 80m² tot 90m². De wanden worden behangklaar opgeleverd. Elk appartement beschikt over een eigen afsluitbare, inpandige berging. De grootste variatie tussen de afzonderlijke appartementen zit in de afmetingen van balkon of loggia: van 4m² tot 8m². Er is een afgesloten parkeergelegenheid, met 68 parkeerplaatsen, waarvan enkele met laadpalen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een plek voor uw (elektrische) auto.
Wil jij op de hoogte blijven van Hoog op Zuid? Schrijf je alvast in op onze website. Voor vragen kun je ons bereiken op 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker