Terug naar het overzicht
de-linderbeek-in-vroomshoop

De Linderbeek in Vroomshoop

๐——๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜!

De verkoop van de rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen van fase 2 is vandaag van start gegaan! Je kunt je vanaf nu definitief inschrijven op jouw droomwoning(en). Log in op je account en vul het digitale inschrijfformulier in. Het digitale inschrijfformulier is in je persoonlijke account aan de linkerkant van het menu zichtbaar. Let op! De sluitingsdatum van de inschrijving is ๐˜„๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿฎ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ. Zorg ervoor dat voor deze sluitingsdatum het digitale inschrijfformulier in je account op de projectwebsite volledig is ingevuld en ondertekend. Formulieren die niet zijn ondertekend of niet volledig zijn ingevuld worden niet meegenomen in de toewijzing. Vanaf nu is ook alle verkoopdocumentatie beschikbaar op de website. Via deze link kan je een account aanmaken en je inschrijven https://bit.ly/3tmi0Ji

Heb je vragen? Wij zijn te bereiken via 085 - 273 23 77 of 0546 - 641 234. Mailen kan natuurlijk ook via info@nieuwwonentwente.nl of info@oosterhavemakelaars.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker