Terug naar het overzicht
tetem4-enschede

TETEM4 Enschede

๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—ข๐—ข๐—ฃ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ท๐˜‚๐—น๐—ถ ๐Ÿญ๐Ÿฌ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ, ๐Ÿฐ๐Ÿณ ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป.

Vanaf de start verkoop, dinsdag 12 juli 10:00 uur, vind je alle beschikbare informatie, zoals de brochure, verkooptekeningen, technische omschrijving en de definitieve prijzen op de website. Ook kun jij je vanaf de start verkoop (definitief) inschrijven voor het appartement van jouw voorkeur.
De inschrijving gebeurt volledig digitaal, in jouw persoonlijke account. Je hoeft er de deur dus niet voor uit! Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 26 juli 12.00 uur.
 
Oriënteer je alvast voor de start verkoop:

  • Doe een gratis financiële check bij Nieuw Wonen Twente of Rabobank Enschede-Haaksbergen, zodat je deze kan uploaden tijdens je inschrijving: https://bit.ly/3QEt6DA
  • Ontdek nu alvast alle informatie over de 9 types koopappartementen: https://bit.ly/3yeHb3w
  • Bekijk op de interactieve kaart per bouwnummer onder andere de ligging, de woonoppervlaktes en de plattegronden: https://bit.ly/3brJFmf

 
Heb je nog vragen? Wij zijn te bereiken via 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker