31 juli 2022

De Bataafse Kamp

๐——๐—ฒ ๐—•๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฒ ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฝ: ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ธ๐—ท๐—ฒ ๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ.

In de Bataafse Kamp vindt iedereen een thuis. Het hoofdgebouw, 2 zijvleugels en 2 gymzaalvleugels vormen samen de 5 gebouwdelen. Een prachtig vormgegeven gebouw met hoge ruimten en veel lichtinval door de grote raampartijen. Tussen de vijf gebouwdelen bestaan veel hoogteverschillen. Dit maakt het transformeren een uitdaging, ook omdat het nu op een schoolindeling gericht is en niet op een woonindeling. Juist door deze uitdagingen ontstaat er een woongebouw waar geen รฉรฉn woning hetzelfde is en je hier straks in een bijzondere woning woont. De sloopwerkzaamheden zijn al enige tijd aan de gang om de transformatie van dit prachtige plan te realiseren.
Er is nog beperkte beschikbaarheid binnen de Bataafse Kamp! Ben je nieuwsgierig of jouw droomwoning hier tussen zit? Wij informeren je graag via 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl.