Terug naar het overzicht
woningbouw-o-k

Woningbouw O&K

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ถ๐—ป ๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜€๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!

Binnen enkele jaren moeten er aan de Parallelweg in Haaksbergen, vlak bij het centrum, zo’n 100 woningen komen. Wanneer het nieuwe bestemmingsplan gereed is wordt gestart met de bouw. Zoals het er nu uitziet is dat in 2024. Ter Steege Bouw en Vastgoed en de gemeente trekken bij de ontwikkeling van het plan samen op en hebben ook meerdere keren overleg gevoerd met direct aanwonenden. Beide partijen vonden het van belang om buurtbewoners als eerste te informeren en hen te laten meedenken. Het terrein met een oppervlakte van 30.000m2 wordt een fraaie woonbuurt met diverse soorten woningen. Het woningaanbod varieert van geschakelde woningen, twee-onder-een-kappers tot vrijstaande woningen of bouwkavels. Ook zullen levensloopbestendige woningen en huizen voor starters aangeboden worden. Geheel passend bij de huidige tijd worden de woningen gasloos en voorzien van maatregelen voor een minimaal energieverbruik. Op het moment dat er een nieuw bestemmingsplan is, dan wordt gestart met de verkoop van de woningen. Belangstellenden doen er verstandig aan om ervoor te zorgen dat ze op de gedadigdenlijst van de gemeente staan. Verkoop van de woningen gaat straks via de lijst.

Voor meer informatie klik dan hier en alvast inschrijven op de gegadigdenlijst is mogelijk via deze link.

Op de foto v.l.n.r. burgemeester Rob Welten, wethouder Ruimte Jan Herman Scholten en directeur Hans Ter Steege van Ter Steege Bouw Vastgoed in de oude directiekamer van O&K.

De Bataafse Kamp
26 november 2022
Bouwkavels De Braakweg
24 november 2022
Hoog op Zuid in Enschede
24 november 2022
De Brouwerij fase 2
22 november 2022
De Smelterij in Hengelo
18 november 2022
Cortile fase 2
16 november 2022
Newtonpark fase 1
13 november 2022
Wilhelminastraat in Enschede
11 november 2022
Kruizemunt 18 in Vroomshoop
10 november 2022
TEX Buitengewoon
08 november 2022
Het Mozaรฏek
05 november 2022
Hoop op Zuid
02 november 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker