Wilhelminastraat in Enschede

๐——๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ช๐—ถ๐—น๐—ต๐—ฒ๐—น๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜!

Goed nieuws uit Enschede! Ondanks de stikstofcrisis gaat de bouw van de Wilhelminastraat van start. Hier wordt een moderne tweekapper gebouwd die van alle gemakken is voorzien. De stijl van de woningen kenmerkt zich door strakke moderne lijnen. De start bouw staat gepland voor het tweede kwartaal van 2023 en de oplevering zal eind 2023 plaatsvinden. Deze planning is onder voorbehoud.
Wil jij wonen in het centrum van Enschede? Bouwnummer 2 is inmiddels al verkocht en dat betekent dat er nog 1 woning beschikbaar is. Wie weet word jij wel de laatste koper. Je woont op loopafstand van de binnenstad, maar ook aan parkeren is gedacht! Je beschikt maar liefst over 2 parkeerplekken op eigen terrein. Uiteraard zijn er in de optiesfeer veel mogelijkheden om jouw nieuwe woning geheel aan te passen aan je eigen wensen. Neem voor meer informatie contact op met Gert-Jan. Hij kan je alles vertellen over de Wilhelminastraat. Gert-Jan is te bereiken via 06-82144934 of gertjan@nieuwwonentwente.nl.