Bouwkavels De Braakweg

๐—๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—˜๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ!

Is het jouw droom om je eigen woning te realiseren? Op een fantastische locatie aan de Braakweg in Enschede bieden wij twee bouwkavels aan. Nabij het buitengebied van Enschede, direct naast 't Vaneker รฉn toch een geheel eigen plek met veel privacy. Je woont hier in de bebouwde kom met tal van voorzieningen, maar je waant je al in het buitengebied door de fraaie groene omgeving. Er zijn diverse scholen, sportvelden en heerlijke wandelroutes om te ontdekken. Dat klinkt goed, toch? Voor het realiseren van een nieuwbouwwoning dient eerst het huidige woonhuis gesloopt te worden. De woningen zijn eenvoudig van aard en verkeren in een eenvoudige en redelijke staat. Ook is het mogelijk om de huidige woning na het verbouwen of renoveren te bewonen. De keuze is aan jou!
- kavelnummer 8, vraagprijs โ‚ฌ 445.000 k.k.
- kavelnummer 10, vraagprijs โ‚ฌ 395.000 k.k.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je de locatie eerst bezoeken? Wij informeren je graag! Je kunt ons bereiken via: 085 โ€“ 273 23 77 of mail info@nieuwwonentwente.nl.