Samenwerken met

Het adviseren en verkopen van nieuwbouw is een vak en als je dat vak uitmuntend wilt beheersen dan moet je je specialiseren. Het team van Nieuw Wonen Twente bestaat alléén uit specialisten: van marketeer tot back-office en van ontwikkeladviseur tot nieuwbouwmakelaar. Kernwoorden voor ons team zijn enthousiasme, ervaring, een brede kennis, flexibiliteit, pro-actief, no-nonsens en veel gevoel voor marketing. Wij combineren de kracht van de lokale en regionale kennis met onze specifieke kennis van het nieuwbouwvak. En juist die combinatie zorgt dat wij je snel,onafhankelijk en vooral met open vizier, professioneel van dienst kunnen zijn.

Een aanpak die past bij jouw project

Door de vele projecten die wij hebben mogen begeleiden, hebben we veel ervaring met alle doelgroepen, locaties en woningtypes. Toch dagen we elkaar elke keer weer uit, om zonder oogkleppen met je mee te denken. Hebben we de goede doelgroepen op het oog? Raken we de juiste toon in de marketing? Doen we een standaard verkoopmanifestatie, of moet het nu juist anders?
Ons uitgangspunt is dat je alle werkzaamheden bij ons neer kunt leggen. Je kan natuurlijk ook zelf bepalen welke diensten je wel en niet bij ons wilt afnemen. Van een onderbouwing naar de gemeente of een tender, tot aan het compleet aansturen van de marketing, het begeleiden van de verkoop en/of verhuur tot aan de kopersbegeleiding. Beslis je later op te schalen tijdens het proces? Geen probleem, dat kan ook!

Wij adviseren je graag!

Wij werken succesvol samen met o.a. :

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker