Appartementen Oost Esch Borne

LUXE APPARTEMENTEN OP DE BORNSCHE MATEN!

Op 9 mei 2019 gaan wij van start met de verkoop van 15 luxe appartementen Oost Esch te Borne. De appartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen, alle voorzien van tuin of balkon, 2 slaapkamers, berging en parkeerplaats.
Woonoppervlaktes van 80 m2 tot 107 m2. In totaal worden er 2 appartementencomplexen gerealiseerd waarvan één bestemd voor verhuur.

Start verkoop 9 mei 2019 lokatie: de Veste, H.F. Roetgerinklaan 1 te Borne , tijdstip tussen 16.00 en 17.30 uur.
De inschrijfdatum sluit op 20 mei 2019.

De twee appartementencomplexen zijn gelegen aan Het Reef, nabij de hoofdtoegang van de wijk Bornsche Maten. Ze zijn gesitueerd in een fraaie groene setting, met tussen- en naastgelegen wadi's en bestaande bomen. Het privégedeelte - gebouw en buitenterrein - van de appartementencomplexen wordt omzoomd door een groene haag. Het parkeren van de beide complexen is gesitueerd aan de voorzijde - aan Het Reef.

De koopappartementen bestaan uit 4 bouwlagen en de huurappartementen uit 5 bouwlagen (begane grond en drie of vier verdiepingen). In het appartementencomplex gelegen aan de oostzijde met vier bouwlagen worden 15 koopappartementen gerealiseerd. In het complex aan de westzijde worden 27 huurappartementen gerealiseerd. De koopappartementen kenmerken zich door het ruime balkon van circa 15m2, de hoge kwaliteit van afwerking en de energiezuinige maatregelen door middel van zonnepanelen en warmtepompen.

Het streven is om in de tweede helft van 2019 te starten met de bouw van de appartementen. Dit alles is natuurlijk sterk afhankelijk van de verkoop van de appartementen die op 9 mei a.s. gepland staat en de planning van de bouwwerkzaamheden.

Meer informatie over de locatie, appartementen en het proces vindt u op www.appartementenborne.nl of u kunt bellen met Nieuw Wonen in Twente op telefoonnummer 085 – 273 23 77. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en definitieve verkoop kunt u zich inschrijven op de website van Nieuw Wonen Twente: www.nieuwwonentwente.nl.

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio.
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Bijzonderheden:
- SWK garantie;
- De appartementen worden zonder keuken opgeleverd;
- Eigen warmtepomp + 6 zonnepanelen;
- Optanten kunnen zich inschrijven tot 20 mei 2019;
- Eerste toewijzing optanten door de gemeente Borne op basis van inschrijving;
Lees meer...

Nieuws over Appartementen Oost Esch Borne

Start Verkoop Oost Esch Borne

De start verkoop van project Oost Esch, vindt op donderdag 9 mei aanstaande plaats. Tussen 16.00 en 17.30 uur is er vrije inloop op locatie ‘De Veste’ aan de H.F. Roetgerinklaan 1 te Borne. Tijdens dit evenement kunnen de verkoopbrochure en de tekeningen van de appartementen worden ingezien. Bovendien zijn wij, samen met de medewerkers van Janssen de Jong Projectontwikkeling, aanwezig om vragen te beantwoorden!

Lees verder

Laatste ontwikkelingen nieuwbouwplan Oost Esch Borne

Het is al even geleden dat we de woonwensen van alle geïnteresseerden hebben geanalyseerd en hebben voorgelegd aan de betrokken partijen. Inmiddels zijn er weer een aantal nieuwe ontwikkelingen omtrent nieuwbouwplan Oost Esch Borne.


 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Bornsche Maten 2 (CJV)
766 m
Bushalte Tuinlaan
796 m
Bushalte Blauwgras
967 m
Bushalte Bornsche Beeklaan
1.03 km
Bushalte Cafe Kemna
1.08 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Basisschool De Vonder
474 m
Basisschool 't Iemnschelf
1.15 km
Basisschool De Regenboog
1.2 km
Flora
2.41 km
De Telgenkamp
2.74 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
1.19 km
ING Bank
1.26 km
Albert Heijn
1.27 km
Aldi
1.47 km
Kwantum
2.11 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Rituals
1.18 km
Kruidvat
2.38 km
Apotheek Hasseler Es
4.33 km
ZGT Hengelo
4.45 km
ICI Paris XL
4.48 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar