Beekwoude, fase 4

Niet verwacht, toch gekomen: 7 (extra!) woningen in Beekwoude

Na een succesvolle verkoop van de eerste 3 fases, komen er, na een bestemmingsplanwijziging, nog 7 extra woningen binnen het nieuwbouwplan Beekwoude in Enschede. De allerlaatste fase van dit prachtige nieuwbouwproject gaat hierbij in. Dit kan jouw kans zijn! Ga voor nieuw en duurzaam wonen in een groene woonomgeving.

Verkoopprocedure

Inschrijving
Vanaf 26 augustus 2019 tot 2 september 2019 heeft de eerste inschrijving plaatsgevonden via de website van Nieuw Wonen Twente. Op deze website staat de informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren. Wanneer je de eerste inschrijving hebt gemist en je graag in aanmerking wenst te komen, is het mogelijk om je via Nieuw Wonen Twente als reserve kandidaat te laten noteren.

Toewijzing
Heb jij een bouwnummer toegewezen gekregen? Dan wordt er een optiegesprek ingepland waarbij het voor jouw gereserveerde bouwnummer uitgebreid besproken wordt. Wij hebben dan alle informatie over de woning voor jou beschikbaar. Na deze afspraak geef je aan of je over wilt gaan tot aankoop van de woning. Wanneer je géén bouwnummer toegewezen hebt gekregen, ontvang je hierover een e-mail en blijf je genoteerd staan als reserve kandidaat. Soms vallen optanten af, indien er een woning beschikbaar komt vindt er opnieuw een toewijzing plaats. Er is geen vaste positie op de reservelijst.

Wil je je inschrijven en wil je graag een indicatie van de waarde van je eigen huis? Wij komen graag bij je langs om een vrijblijvende waardebepaling af te geven. Zo krijg je een reëel beeld van de waarde van je huis én tezamen met een vrijblijvende financiële check geeft het je inzicht in je mogelijkheden en kun je je met vertrouwen inschrijven op jouw droomhuis.

Beekwoude
In Beekwoude staan ruimte, rust en natuur centraal. Hier woon je aan de rand van de wijk Helmerhoek, op korte afstand van zowel het centrum van Enschede als van recreatiepark Het Rutbeek.

Een gevarieerde woonwijk met ruime, lichte en praktisch ingedeelde woningen!

De woningen
In fase 4 worden slechts 7 woningen gerealiseerd. Het gaat om 3 vrijstaande woningen én 4 twee-onder-een-kapwoningen (type Stolpkap en type Langskap). De woningen verschillen onderling door variatie in gevelindeling, steen kleur en metselwerk. Ze hebben een straatgerichte woonkamer, een lekkere tuin, drie slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een ruime 2e verdieping met een mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

De woningen worden opgeleverd met garage, complete keuken met inbouwapparatuur, luxe sanitair en tegelwerk, zonnepanelen, vloerverwarming begane grond en 1e verdieping, hardhouten kozijnen en aluminium dakgoten.

Duurzaam wonen
Deze woningen hebben een EPC van 0,0. Hier ben je dus helemaal klaar voor de toekomst. Bij deze woningen heb je bovendien een extra leencapaciteit van € 15.000,- bovenop je hypotheek. Zo kun jij je droom helemaal laten uitkomen!

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer...

Nieuws over Beekwoude, fase 4

26-08-2019

Beekwoude Fase 4 -> Inschrijving geopend!

Vanaf nu kun jij je favoriete bouwnummer(s) uitzoeken en je inschrijven om een kavel te bemachtigen! Op plan Beekwoude in Enschede zullen zeven (!) extra woningen worden gebouwd, waaronder vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen. Wil jij nieuw en duurzaam wonen in een groene woonomgeving? Kom wonen op Beekwoude in Enschede!


Lees verder

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.

2-onder-1-kap

Bouwnummer 75 - koopsom € 349.900 v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud

140 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

2-onder-1-kap

Bouwnummer 76 - koopsom € 339.900 v.o.n.

Verkocht

140 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

2-onder-1-kap

Bouwnummer 77 - koopsom € 339.900 v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud

148 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

2-onder-1-kap

Bouwnummer 78 - koopsom € 349.900 v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud

148 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Vrijstaand

Bouwnummer 79 - koopsom € 404.900 v.o.n.

Verkocht

161 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Vrijstaand

Bouwnummer 80 - koopsom € 389.900 v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud

161 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Vrijstaand

Bouwnummer 81 - koopsom € 424.900 v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud

161 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Beekwoudehoek
290 m
Bushalte Boskamphoek
309 m
Bushalte Hengeveldebrink
371 m
Bushalte Honinglohoek
374 m
Bushalte Herikebrink
442 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bonhoeffer College
986 m
Usselerschool
2.11 km
Drakensteyn
2.68 km
Godfried Bomansschool
2.7 km
OBS het Vastert
2.72 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
415 m
Jumbo
1.33 km
Zeeman
1.33 km
Hema
1.56 km
Lidl
1.56 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Helmerhoek
373 m
Etos
375 m
Trekpleister
1.33 km
Kruidvat
1.33 km
Medsen Apotheek Het Stadsveld
2.03 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar