't Vaneker, 't Vaneker (bouwnummer 92) 0 -ong

Koopsom

€ 340.000 kosten koper

Omschrijving

Binnen een oppervlak van bijna 100 hectare biedt ’t Vaneker alle landschappelijke elementen van Twente. ’t Vaneker, een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede met het zo typisch Twentse coulisselandschap. Houtwallen en bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Riant wonen met altijd een vrij uitzicht!
’t Vaneker: Precies wat je wilt!

In ’t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Ook zijn er diverse historische panden die voor wonen of bedrijvigheid geschikt zijn. En dat alles in het veelzijdige Vaneker. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen.

’t Vaneker is jouw sleutel tot complete vrijheid, in meerdere opzichten. Vrijheid is het ultieme begrip waar mensen wereldwijd naar streven. De vrijheid om je eigen keuzes te maken en je leven naar je eigen inzichten vorm te geven. Natuurlijk wel met respect voor mensen in je omgeving.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Snelder Zijlstra Makelaars, 053-4852222. Caspar Branderhorst kan u aangeven welke kavels nog beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 340.000 kosten koper
Status
Onder optie

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Bouwkavels 't Vaneker

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over het project Bouwkavels 't Vaneker