CANVAS - Janninkkwartier

Samen bouwen op een groene toplocatie in het Janninkkwartier? Dit kan binnenkort in CANVAS; een duurzaam en groen stadshof waarin jouw wensen en die van je buren centraal staan.

CANVAS wordt een levendig, gezellig en groen woonbuurtje die je samen met je buren hebt vormgegeven. In je eigen tuin - die grenst aan de collectieve binnentuin - kun je heerlijk genieten van de rust en het groen. En dat met het bruisende centrum van Enschede op een paar minuten fietsafstand. CANVAS heeft het allemaal!
De kinderen vermaken zich in de groen ingerichte binnentuin die je samen met je mede-bewoners hebt ontworpen. Hier voel je je thuis!

Grenzend aan de Getfertsingel en de Cromhoffsbleekweg ligt het woonblok waar collectief gebouwd gaat worden. Stichting KUUB begeleidt jou en je buren gedurende het hele ontwikkel- en bouwproces; van planuitwerking tot oplevering van je woning.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte TC Tubantia
214 m
Bushalte Veldkampsweg
294 m
Bushalte Getfertsingel
415 m
Bushalte Utrechtlaan
518 m
Bushalte Gelderlandstraat
577 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Al Ummah
745 m
Bibliotheek Enschede
1.02 km
Prinseschool
1.53 km
Drakensteyn
1.56 km
Bonhoeffer College
1.77 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
196 m
Gamma
217 m
Aldi
371 m
Praxis
863 m
Nettorama
899 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Wooldrik
438 m
Gezondheidscentrum Velperpoort
635 m
Centrumapotheek
827 m
Douglas
904 m
GGD
919 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar