Lobelia, Bouwnummer 16

Koopsom

€ 480.000 vrij op naam

Woonopp.

159 m2

Omschrijving

OP DINSDAG 12 NOVEMBER BEN JE VAN HARTE WELKOM VAN 17:00 TOT 19:00 UUR BIJ DE INLOOP BIJEENKOMST BIJ DE PERFORMANCE FACTORY IN ENSCHEDE

Altijd al in een nieuwbouwhuis in de geliefde wijk De Laares willen wonen? Dan is dit je laatste kans! Dit najaar gaat naar verwachting het allerlaatste nieuwbouwplan in de wijk De Laares; "Ooster Es" in de verkoop!

Plan Ooster Es
Het allerlaatste plan in de Laares biedt o.a. deze prachtige karakteristieke vrijstaande woningen in de stijl van de jaren ’20.

TYPE LOBELIA
De woningen zullen gasloos gebouwd worden en energiezuinig zijn met een EPC van circa 0,0. De vrijstaande woningen zijn gelegen aan de fraaie Oosterstraat en aan de direct achtergelegen Korenbloemstraat en bieden je buiten en binnen alle ruimte. De vrijstaande woningen hebben een riante living door de mooie erker aan de voorzijde en doordat de keuken een open verbinding heeft met de woonkamer.
De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers en een luxe complete badkamer. Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken en deze is vrij indeelbaar.

Prijzen vanaf € 450.000,= v.o.n.
SCHRIJF JE NU IN VIA DE PROJECTWEBSITE DELAARES.NL EN JE WORDT OP DE HOOGTE GEHOUDEN!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 480.000 vrij op naam
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
159 m2
Inhoud
627 m3

Indeling

Aantal kamers
1 kamers

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Tuin

Tuintype
Achtertuin

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Laares - Ooster Es

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over het project De Laares - Ooster Es