Lotus, Bouwnummer 3

Koopsom

€ 392.500 vrij op naam

Woonopp.

142 m2

Omschrijving

OP DINSDAG 12 NOVEMBER BEN JE VAN HARTE WELKOM VAN 17:00 TOT 19:00 UUR BIJ DE INLOOP BIJEENKOMST BIJ DE PERFORMANCE FACTORY IN ENSCHEDE

Altijd al in een nieuwbouwhuis in de geliefde wijk De Laares willen wonen? Dan is dit je laatste kans! Dit najaar verwachten wij in verkoop te kunnen gaan met het allerlaatste nieuwbouwplan in de wijk De Laares; "Ooster Es".

Plan Ooster Es
Het allerlaatste plan in de Laares biedt verschillende typen twee-onder-een kap woningen en vrijstaande woningen in de karakteristieke stijl van de jaren ’20.

TYPE LOTUS
De woningen zullen gasloos gebouwd worden en energiezuinig zijn met een EPC van circa 0,0, waarbij de twee-onder-een kap woningen aan de Oosterstraat een EPC van max. 0,2 hebben. Het plan Ooster Es is gelegen aan de karakteristieke Oosterstraat en aan de Korenbloemstraat en bied je alle ruimte. De woningen hebben verschillende architectuurstijlen wat een mooie diversiteit oplevert. Alle woningen hebben een ruime living en doordat de keuken een open verbinding heeft met de woonkamer ontstaat er een riante leefruimte.
De eerste verdieping bied je drie ruime slaapkamers en een luxe complete badkamer. Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping. Deze open zolder is vrij indeelbaar.

Prijzen vanaf € 387.500,= v.o.n.
SCHRIJF JE NU IN VIA DE PROJECTWEBSITE DELAARES.NL EN JE WORDT OP DE HOOGTE GEHOUDEN!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 392.500 vrij op naam
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m2
Inhoud
542 m3

Indeling

Aantal kamers
1 kamers

Tuin

Tuintype
Achtertuin

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Laares - Ooster Es

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over het project De Laares - Ooster Es